Wat GPS is voor het vinden van je route
Is PPS® voor de juiste route in je werk & leven

Wat is PPS®?

GPS ken je al. Het zit op je telefoon, in je auto of in een boot. Het is een afkorting van Global Positioning System.   Die naam zegt precies wat GPS is, namelijk een systeem dat over de hele aarde gebruikt kan worden om te bepalen waar je bent of naar toe wilt. Eerst bepaal je: "welke plaats wil ik naar toe?" Vervolgens krijg je keurig uitgelegd welke route je moet rijden, hoe hard je mag rijden op bepaalde wegen, waar files staan, waar je kunt tanken of waar je kunt uitrusten"

Heb je het gevoel dat niets in je leven gaat zoals het zou moeten? Voel je je constant een beetje down en ben je eigenlijk nergens tevreden mee? Veel mensen voelen zich ongelukkig zonder goed te weten waarom. En dat is razend frustrerend, want zo valt er ook weinig aan te doen!

Toch kan je wel degelijk iets aan dat nare gevoel veranderen. Dat doe je met een  PPS® traject Dé unieke Persoonlijke Positionering Strategie.  Waar sta je nu, en waar wil jij naartoe? Wat wil je definitief veranderen?

Het leven draait om het creëren van jezelf.  Verantwoordelijkheid nemen. Jezelf kennen. Actie ondernemen. Bekijk de video hiernaast.

Waarom wil je een PPS® traject?

Omdat je:

  • meer werk wilt maken van persoonlijk leiderschap
  • je je afvraagt : is dit wel het werk dat ik wil tot aan mijn pensioen?
  • of je een antwoord wilt op de vraag of je wel uit het leven haalt wat erin zit, en hoe je dat dan anders zou kunnen aanpakken.


Hoe werkt het dan vervolgens?

Dat is heel eenvoudig. Maak nu meteen een online afspraak. Woon je in (de omgeving van) Leeuwarden** kom dan eerst eens langs voor een goed gesprek met een goed kop koffie of thee.Er zijn géén kosten aan je bezoek verbonden. Stel de vragen die je hebt. Ik leg je uit met voorbeelden wat ik voor je kan betekenen en hoe de unieke PPS® aanpak daar bij aansluit. Dat is altijd (!) maatwerk. Lijkt die aanpak je wel wat dan mail ik je dezelfde dag nog een offerte. Reageer je daar positief op,  dan maken we meteen een afspraak voor het eerste consult en we gaan starten.

Zelf de regie nemen

De hoofdlijnen binnen een PPS® zijn er op gebaseerd dat jij regie kunt voeren over je eigen leven. Dat je voldoende gereedschap krijgt om zelfredzaam in het leven te staan. Niet langer afhankelijk zijn van de mening van anderen, hulpverleners of therapeuten. Rust krijgen door je te realiseren dat je een complete gereedschapsset 'aan boord' hebt om jezelf sturing te geven. Lees er hier meer over.

Wat kost dat?

Wat je investeert in jezelf is afhankelijk van de vraag waar je mee komt. Elk PPS® traject is maatwerk maar kent verschillende beslismomenten. Jij investeert wat jij wilt investeren, dan ben je nooit te duur uit. Wacht niet langer, vragen staat vrij. Maak nu een online afspraak.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen